bilgi@dogansar.bel.tr 0 (346) 881 2027
DOĞANŞAR TOZANLI DERNEKLER FEDERASYONU 4. GENEL KURUL TOPLANTISI Tarihi: 26.01.2020

Doğanşar Belediye Başkanlığı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HALİL BALIK İSTANBUL ZİYARETLERİ KAPSAMINDA DOĞANŞAR TOZANLI DERNEKLER FEDERASYONU 4. GENEL KURULUNA KATILDI

Belediye Başkanı Halil BALIK Doğanşar Tozanlı Dernekler Federasyonu 4. genel kuruluna katıldı. Genel kurul toplantısında yapılan seçim sonucunda Başkan Mustafa Süs ve yönetimi ile devam edilmesi sonucu çıktı.

Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan bu günlerde Doğanşar Tozanlı Dernekler Federasyonu genel kurulunun Köylerimiz, İlçemiz ve Ülkemiz adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu ve Kaymakamlık ,Belediye.Derneğimiz.ve Federasyonumuzla İlçemize Güzel işler yapma yolunda yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Doğanşar Belediye Başkanlığı